Tel: 088-WERVING (9378464) Mail: info@hrboost.eu

Hét platform voor HR professionals die hun carrière graag een boost geven.
HR Boost! inspireert HR professionals en brengt deze in grote getale bij elkaar om letterlijk een boost te geven aan het HR vak. Waar HR bij veel bedrijven gezien wordt als een kostenpost of een procedurefunctie is geworden geloven wij dat het tijd is om hier nieuw leven in te blazen.

Over ons

Wij geloven dat elk bedrijf een HR Boost! kan gebruiken!

Hét platform voor HR professionals die hun carrière graag een boost geven.

HR Boost! inspireert HR professionals en brengt deze in grote getale bij elkaar om letterlijk een boost te geven aan het HR vak. Waar HR bij veel bedrijven gezien wordt als een kostenpost of een procedurefunctie is geworden geloven wij dat het tijd is om hier nieuw leven in te blazen. (Boost!)

Lees meer...

Wij geloven dat elk bedrijf een HR Boost! kan gebruiken!

 

Schrijf je hier in

Doe dit zo compleet mogelijk

Voer je e-mail adres in, stuur je CV mee en schrijf je nu in voor je eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

Laatst geplaatste vacatures
HR assistant gezocht voor een van onze opdrachtgevers in Eindhoven. Krijg jij al een boost na het lezen van onze vacature? Solliciteer dan direct en laat ons zien wie jij bent!
Locatie:Vertrouwelijk
Het schaap met 5 poten dat ook nog eens mee kan doen aan de marathon. Ja, je leest het goed. Wij zoeken een uniek exemplaar. In hart en nieren ben jij een boegbeeld op het gebied van HR
Locatie:Bergschenhoek
HR Boost gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.